Prirodna kozmetika

Prirodna kozmetika isključuje upotrebu hemijskih i sintetičkih konzervanasa, emulgatora, mirisa i boja, silikona, parafina… Koristimo ručno napravljene ekstrate lekovitih biljaka, biljna i eterična ulja, prirodne voskove, vodu, alkohol nastao ekstrakcijom biljaka idr.

Proizvode pravimo isključivo po porudžbini. Rok za isporuku je do 5 radnih dana. Proces proizvodnje kozmetičkih preparata mora biti brz i jednostavan kako bi sastav krajnjeg proizvoda bio najbliži sastavu izvornog biljnog materijala. Sastav može da se koriguje na osnovu zahteva i potreba klijenta.  Ambalaža mora biti ekološki prihvatljiva.

Komercijalna kozmetika ne može slediti individualne poterbe naše kože.  U početku primene daje dobre rezultate, ali kasnije dolazi do prezasićenja kože. Zadatak prirodne kozmetike  je da podstakne regeneraciju. Naša prirodna kozmetika pod brendom TeMira je u službi revitalizacije, sledeći biološki ritam naše kože.

Svaka tvrdnja nastala je na nivou delovanja lekovitih biljaka koje su u sastavu proizvoda.

Iz ponude izdvajamo

TeMira young kolekcija

KOLEKCIJA ZA MLADE

TeMira young 

TeMira young je kolekcija namenjena mladima, tinage koži, skolonoj mitiserima i bubuljicama. Za negu masne i mešovite kože. Redovnom upotrebom krema reguliše lučenje masnoće, omekšava i vlaži kožu. Umiruje iritacije i crvenila i sprečava nastanak bubuljica. Reguliše proizvodnju sebuma. Eterično ulje mirte, koje je sastavni deo kreme deluje regenerativno i antialergijski na mladu kožu.

TEMIRA BAZIC

serum, krema, tonik i dezodoransna krema

Potpuno prirodna kolekcija namenjena svim tipovima kože, sa mirisnom notom bergamota i ruže. Hrani i hidrira kožu lica, reguliše rad lojnih žlezdi sprečavajući da se koža previše masti. Podmlađuje i tonira kožu.

Dezodotransna krema upotpunjuje kolekciju svojom mirisnom notom bergamota. Protpuno prirodnog sastava može se koristiti ispod pazuha i na stopalima. Neguje kožu, sprečavajući njeno isušivanje i neprijatne mirise.

Kolekcija stiže u paketu.

TeMira bazic aromakozmetika
No kolekcija

MUŠKA KOLEKCIJA

No kozmetika

No je ručno rađena aromakozmetika. No su prirodni preparati, namenjeni muškoj koži, koja je sklona iritacijama i crvenilu kod svakodnevnog brijanja, kao i za svakodnevnu negu brade i brkova. No je kozmetika kako za odrasle, tako i za tinejdžere kod prvog brijanja. Reguliše sebum i saboreju, protiv crvenila i iritacija na koži.  Daje potrebnu vlažnost koži, negujući je. Sastoji se od: No1 seruma posle brijanja i za negu brade, No2 kreme za lice, No3 balzama za negu brade i No4 kreme za brijanje.

TeMira prirodna kozmetika

Prirodna kozmetika namenjena ženama je pod brendom TeMira. Ona je u funkciji samokorekture. Prirodni kozmetički preparati TeMira imaju zadatak da aktiviraju funkcije kože u težnji da postane i ostane zdrav organ sposabon da sam prevazilazi negativne uticaje. Kozmetikom TeMira ne stvara se zavisnost kože i ne dovodi do pojave smanjenja njenog učinka, što je slučaj kod pojedinih sintetičkih kozmetičkih porizvoda. Ukoliko želite prirodnu kozmetiku koju smo napravili za određeni tip kože, u ponudi su sledeće kolekcije:

TeMira gold

TeMira gold kolekcija namenjena je svim tipovima kože. Napravljena od visokokvalitetnih prirodnih i eteričnih ulja. Kolekcija se sastoji od seruma i kreme. Namenjena je za redukciju bora, ali je mogu koristiti i mlađe osobe za svakodnevnu negu kože. Posle redovne upotrebe koža postaje podmlađena, hidrirana i tonirana. Hranljiva krema TeMira gold je odlična podloga za make up. TeMira gold serum neguje kožu i deluje protiv bora. U sebi sadrži zlatini prah koji licu daje svečanu i prefinjenu notu. Efekti su vidljivi već nakon prve upotrebe.

TeMira gold
TeMira bazic aromakozmetika

TeMira bordo

Prirodna kozmetika TeMira bordo je antiage kolekcija, namenjena svakodnevnoj nezi suve do mešovite kože, posle 35-te godine starosti. Redovnom upotrebom TeMira bordo kozmetike, eliminišu se nastale bore i sprečava se nastanak novih. Koža postaje revitalizirana i mekana. Pogodna je takođe, za negu kože koja je sklona iritacijama i crvenilu.

U svom sastavu kozmetika ima prirodna ulja koja podstačinju proizvodnju kolagena i elastina. Pruža koži dobru prirodnu zaštitu od UV zračenja.

TeMira red

TeMira red kolekcija namenjena je dnevnoj nezi masne kože sklone bubuljicama i ožiljcima. Zadatak joj je da čisti, hidrira kožu i smiruje upalne procese. Sastoji se od tonika, seruma i hranljive kreme. Redovnom upotrebom eliminiše nastale ožiljke. Utiče na regulisanje lojnih žlezdi u koži i sprečava nastanak bora.

U sastavu kozmetike TeMira red je ulje lešnika i kamilice, ekstrat krastavca, hidrolat lavande i smilja i eterična ulja elemi i grejpa.

TeMira red kolekcija

„Samo preparati koji su napravljeni od isključivo prirodnih komponenti, mogu da zadovolje zahteve naše kože.“

vaš Herbal story

Šaljemo robu na teritoriji cele Srbije!

More Info