Biljni preparati

Naši biljni preparati su isključivo od prirodnih i eteričnih ulja. Nisu zamena za lekove, ali mogu da služe za unapređenje kvaliteta života kod različitih vrsta tegoba. Višegodišnje iskustvo nas je uverilo u blagodeti i moć biljaka.

Svaka tvrdnja nastala je na osnovu delovanja lekovitih biljaka koje su u stavu proizvoda.

Proizvodi se prave po porudžbini, rok isporuke 5 radnih dana. Moguća je i korekcija sastava uz saglasnost sa zahtevom i potrebama klijenta.

Najtraženiji proizvodi

Prestavljamo vam naše najtraženije proizvode u Herbal story prodavnici. To su Čajevac serum, Dolor serum i Tamanu melem. Napravljeni su od isključivo prirodnih i eteričnih ulja bez veštačkih primesa u sastavu.

Čajevac serum

Čajevac serum

Serum se može koristiti u aromaterapiji za negu kože. U sastvu je biljka čajevac koja je lekovito svojstvo pokazala kod pristustva gljivica na koži, ili noktima. Serum je kombinacija prirodnih i eteričnih ulja. Obogaćen je vitaminom E.

Dolor serum

Dolor serum

Serum je kombinacija prirodnih i eteričnih ulja i može se koristiti kao masažno ulje za negu.
Kombinacija lekovitosti biljaka karanfilića i nane se koristiti u aromaterapiji kao pomoćno sredstvo protiv bolova i artritisa. Takođe karanfilić u aromaterapiji se preporučuje protiv stresa. 

Dolor serum se može koristiti i više puta dnevno. 
Samo za spoljnu upotrebu.

Tamanu melem

Tamanu melem

Osnova Tamanu melema je tamanu ulje. Biljka tamanu je stari narodni lek u Polineziji kod problema sa kožom. Ima antivirusno delovanje pa se koristi protiv virusa herpesa i HPV virusa. Povoljno deluje na zidove krvnih sudova. Ima protivupalno delovanje  i brzo regeneriše kožu. Podstiče sintezu kolagena, pa se može koristiti i kao antiage za tretiranje bora.

Zajedno sa ostalim komponentama koje su u sastavu Tamanu melema, melem se može koristiti kao sredstvo za negu kože. 

Anticelulit program

Naš anticelulit program obuhvata čajnu mešavinu Herbal story čaj za mršavljenje i protiv celulita, Anticelulit ulje i Anticelulit kremu.
Anticelulit ulje i krema su 100% prirodni proizvodi na bazi prirodnih i etričnih ulja. Sadrže visok procenat bršljana i eteričnih ulja koja povoljno deluju na suzbijanje celulita i zatezanje kože. Preporuka je da se ulje umasira uveče u kožu obuhvaćenu celulitom, dok se krema koristi ujutru.
Čaj za mršavljenje i protiv celulita se pije 3 puta dnevno nakon obroka i ima višestruko dejstvo. Povoljno deluje na funkciju bubrega i creva, kod izbacivanja viška tečnosti iz organizma i na ubrzanje cirkulacije, a samim tim i na eliminaciju celulita, koji se nalazi u dubljim slojevima kože.