Prirodna kozmetika

Prirodna kozmetika isključuje upotrebu hemijskih i sintetičkih konzervanasa, emulgatora, mirisa i boja, silikona, parafina… Koristimo ručno napravljene ekstrate lekovitih biljaka, biljna i eterična ulja, prirodne voskove, vodu, alkohol nastao ekstrakcijom biljaka idr.

Proizvode pravimo po porudžbini. Rok za isporuku je do 7 dana za odredjene proizvode. Proces proizvodnje kozmetičkih preparata mora biti brz i jednostavan kako bi sastav krajnjeg proizvoda bio najbliži sastavu izvornog biljnog materijala. Ambalaža mora biti ekološki prihvatljiva. 

Naša prirodna kozmetika se ne testira na životinjama. 

Komercijalna kozmetika ne može slediti naše individualne poterbe.  U početku primene daje dobre rezultate, ali kasnije dolazi do prezasićenja. Zadatak prirodne kozmetike  je da podstakne regeneraciju. Naša prirodna kozmetika pod brendom TeMira je u službi revitalizacije, sledići biološki ritam naše kože.

Iz ponude izdvajamo

TeMira young kolekcija

KOLEKCIJA ZA MLADE

TeMira young 

TeMira young je kolekcija namenjena mladima, tinage koži, skolonoj mitiserima i bubuljicama. Za negu masne i mešovite kože. Redovnom upotrebom krema reguliše lučenje masnoće, omekšava i vlaži kožu. Umiruje iritacije i crvenila i sprečava nastanak bubuljica. Reguliše proizvodnju sebuma. Eterično ulje mirte, koje je sastavni deo kreme deluje regenerativno i antialergijski na mladu kožu.

PREPARATI ZA NEGU TELA

body bath, face wash, shaving cream, dezodoransne kreme…

Herbal story preparati za negu tela su potpuno prirodni proizvodi na bazi prirodnih i eteričnih ulja. Namenjeni su za svakodnevnu negu svih tipova kože, čak i osetljive kože, sa aromateraipijskim svojstvima.

Preparati su ručno rađeni sa laboratoriski ispitanim prirodnim supstancama. Svi proizvodi se mogu modifikovati i personalizovati u skladu sa zahtevima i potrebama potrošača.

set za kupanje
No kolekcija

MUŠKA KOLEKCIJA

No kozmetika

No je ručno rađena aromakozmetika. No su prirodni preparati, namenjeni muškoj koži, koja je sklona iritacijama i crvenilu kod svakodnevnog brijanja, kao i za svakodnevnu negu brade i brkova. No je kozmetika kako za odrasle, tako i za tinejdžere kod prvog brijanja. Reguliše sebum i saboreju, protiv crvenila i iritacija na koži.  Daje potrebnu vlažnost koži, negujući je. Sastoji se od: No1 seruma posle brijanja i za negu brade, No2 kreme za lice, No3 balzama za negu brade i No4 kreme za brijanje.

TeMira prirodna kozmetika

Prirodna kozmetika namenjena ženama je pod brendom TeMira. Ona je u funkciji samokorekture. Prirodni kozmetički preparati TeMira imaju zadatak da aktiviraju funkcije kože u težnji da postane i ostane zdrav organ sposabon da sam prevazilazi negativne uticaje. Kozmetikom TeMira ne stvara se zavisnost kože i ne dovodi do pojave smanjenja njenog učinka, što je slučaj kod pojedinih sintetičkih kozmetičkih porizvoda. Ukoliko želite prirodnu kozmetiku koju smo napravili za određeni tip kože, u ponudi su sledeće kolekcije:

TeMira gold

TeMira gold kolekcija je namenjena svim tipovima kože. Napravljena je na bazi visokokvalitetnih prirodnih i eteričnih ulja. Kolekcija se sastoji od seruma i kreme. Namenjena je za redukciju bora, ali je mogu koristiti i mlađe osobe za svakodnevnu negu kože. Posle redovne upotrebe koža postaje podmlađena, hidrirana i tonirana. Hranljiva krema TeMira gold je odlična podloga za make up. TeMira gold serum pored toga što neguje kožu i deluje protiv bora, u sebi sadrži zlatini prah prirodnog sastava. Licu daje svečanu i prefinjenu notu. Efekti su vidljivi već nakon prve upotrebe.

TeMira gold
TeMira bordo kolekcija

TeMira bordo

Prirodna kozmetika TeMira bordo je antiage kolekcija. Namenjena je svakodnevnoj nezi suve do mešovite kože, posle 35-te godine starosti. Redovnom upotrebom TeMira bordo kozmetike, eliminiše nastale bore i sprečava nastanak novih. Koža postaje revitalizirana i mekana. Pogodna je takođe, za negu kože koja je sklona iritacijama i crvenilu.

U svom sastavu kozmetika ima prirodna ulja koja su bogata vitaminom E, kolagenom i elastinom. Pruža koži dobru prirodnu zaštitu od UV zračenja.

TeMira red

TeMira red kolekcija je namenjena dnevnoj nezi masne kože sklone bubuljicama i ožiljcima. Zadatak joj je da čisti, hidrira kožu i smiruje upalne procese. Sastoji se od tonika, seruma i hranljive kreme. Redovnom upotrebom eliminiše nastale ožiljke. Utiče na regulisanje lojnih žlezdi u koži i sprečava nastanak bora.

U sastavu kozmetike TeMira red je ulje lešnika i kamilice, ekstrat krastavca, hidrolat lavande i smilja i eterična ulja elemi i grejpa.

TeMira red kolekcija

„Samo preparati koji su napravljeni od isključivo prirodnih komponenti, mogu da zadovolje zahteve naše kože.“

vaš Herbal story

Šaljemo robu na teritoriji cele Srbije!

More Info