Biljni preparati

Naši biljni preparati su isključivo od prirodnih i eteričnih ulja. Nisu zamena za lekove, ali mogu da služe za unapređenje zdravlja kod različitih vrsta tegoba. Iskustvo od dve godine u primeni preparata nas je uverilo u blagodeti i moć biljaka.

Najtraženiji proizvodi

Prestavljamo vam naše najtraženije proizvode u Herbal story prodavnici. To su Čajevac serum, Dolor serum i Tamanu melem. Napravljeni su od isključivo prirodnih i eteričnih ulja bez veštačkih primesa u sastavu.

Čajevac serum

Čajevac serum

Serum se može koristiti u aromaterapiji kao sredstvo protiv gljivica na koži, ili noktima. Koristi se dva do tri puta dnevno na gljivicama zahvaćen predeo. Nakon nestanka tegoba, preporuka je da se serum koristi jedanput dnevno još par dana. Kombinacija je prirodnih i eteričnih ulja. Obogaćen je vitaminom E.
Neto 10 ml

Dolor serum

Dolor serum

Serum je kombinacija prirodnih i eteričnih ulja karanfilića i mente.
Može se koristiti u aromaterapiji kao pomoćno sredstvo protiv bolova i artritisa. Dovoljno je umasirati ulje u bolno mesto. Može i više puta dnevno. Zbog prisustva eteričnog ulja karanfilića, serum povoljno deluje i na stres.
Samo za spoljnu upotrebu.
Neto 50 ml

Tamanu melem

Tamanu melem

Osnova Tamanu melema je tamanu ulje. Zajedno sa ostalim komponentama koja su mu u sastavu može se koristiti kao sredstvo u aromaterapiji kod infekcije virusa herpesa, HPV virusa i kod vodenih kožica. Povoljno deluje na zidove krvnih sudova, pa se može koristiti kod proširenih vena, hemoroida i ispucalih kapilara. S obzirom da ima regenerativna svojstva i stimuliše sintezu kolagena, može se koristiti kao antirid kod tretiranja bora.
Neto 15 ml

Anticelulit program

Naš anticelulit program obuhvata čajnu mešavinu Herbal story čaj za mršavljenje i protiv celulita, Anticelulit ulje i Anticelulit kremu.
Anticelulit ulje i krema su 100% prirodni proizvodi na bazi prirodnih i etričnih ulja. Sadrže visok procenat bršljana i eteričnih ulja koja povoljno deluju na suzbijanje celulita i zatezanje kože. Preporuka je da se ulje umasira uveče u kožu obuhvaćenu celulitom, dok se krema koristi ujutru.
Čaj za mršavljenje i protiv celulita se pije 3 puta dnevno nakon obroka i ima višestruko dejstvo. Povoljno deluje na funkciju bubrega i creva, kod izbacivanja viška tečnosti iz organizma i na ubrzanje cirkulacije, a samim tim i na eliminaciju celulita, koji se nalazi u dubljim slojevima kože.